Prvi dan škole

Dragi učenici, poštovani roditelji, ljetni praznici se bliže kraju i pred nama je još jedna školska godina. Nadamo se kako ste odmorni i spremni za nove radne pobjede.

U nastavku teksta pripremili smo najvažnije informacije, a detaljnije upute učenici će dobiti prvog dana nastave.

Početak nastave u matičnoj školi i u PŠ Belavići je u 8:00. U PŠ Donji Zvečaj nastava započinje u 8:30. Učenike će u učionicu dovesti njihovi razrednici gdje će ih upoznati s organizacijom nastave, rasporedom sati, etičkim kodeksom i kućnim redom. Svi učenici dobivaju udžbenike i radne materijale pa je dobro da dođu sa školskom torbom. Nastava će trajati četiri školska sata, do 11:30. Za dolazak i odlazak iz škole organiziran je prijevoz.

Učenici prvih razreda matične škole dolaze u školu u 10:00 u pratnji roditelja. Za njih smo organizirali kratak program dobrodošlice, a nakon toga će roditelji i djeca otići u učionice sa svojim učiteljicama.

Prehrana u školskoj kuhinji započinje od utorka, a školske obroke i dalje financira država. Produženi boravak za učenike 2. i 3. razreda počinje u utorak, 5. rujna, a za učenike 1. razreda od ponedjeljka, 11. rujna.

Svim učenicima i roditeljima želimo sretan povratak u školu i puno uspjeha u novoj školskoj godini! Veselimo se našim prvašićima koji nam ove godine stižu u velikom broju te im želimo posebnu dobrodošlicu, brzo privikavanje na rad i nove prijatelje, a svim roditeljima nudimo otvorenu i kvalitetnu suradnju.

Sretno svima!

Kontakti:
047 / 844 623
ured@os-vnazor-dugaresa.skole.hr

OŠ "Vladimir Nazor" Duga Resa
Jozefinska cesta 85,
47250 Duga Resa

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image